torsdag 23 augusti 2007

Del 22: Koma-dröm

Råkade in i en slags efterkoma så gårdagen försvann. Det sägs att man inte drömmer när man ligger i koma men jag kan dementera det nu. För jag har drömt..

Jag drömde att jag vaknade av att någon, jag hade tydligen flickvän, väcker mig och önskar grattis på födelsedagen. Jag fyller tydligen år. Jag tackar och får en present som jag öppnar. Hon har köpt en C64-joystick och jag blir jätteglad! Något senare kommer mina föräldrar och min bror på besök. De har också köpt en C64-joystick!! Helt sjukt!

Jag tar med min flickvän och mina släktingar på restaurang Thai! Thai! där jag bjuder på mat och sedan åker vi ner till Ribersborgs Kallbadhus och fikar.

Efter detta tycker mina släktingar att det får vara bra och åker hem igen.

Jag och min flickvän förbereder lite grand inför kvällens festligheter då lite gemensamma vänner ska komma och sedan spelar jag C64-spel tills första gästen dyker upp.

Snart sitter David, Magnus, Julia, Mackan, Rosi, Isac, Samuel, Karin, Ulle, Åsa, Jenny, jag och min tjej och äter snittar, kakor, chips, godis, ostbågar, kakor och tårta så det står härliga till. Jag har fått chocklad, en ballong, en ballongvisp(!), tre böcker, en kylskåpsmagnet med ett foto på Kungen(!), ett par strumpor och en tshirt.

Mackan blev förresten eld och lågor över min joystick och köpte genast min ena.

Senare på kvällen spelar jag Speedball på min kvarvarande C64-joystick.

Jag blir så j-vla avundsjuk...!

Så var min dag.

måndag 20 augusti 2007

Del 21: 10 dagars koma

Chocken från den 10 augusti gjorde att jag hamnade i koma. Först i natt vaknade jag upp igen. Jag har förlorat min talförmåga och har gått en snabbkurs i teckenspråk nu på morgonen för att kunna diktera min inte-dagbok åt en sköterska som lovat lägga upp min rapport.

Jag är också förlamad från skenbenen och neråt. Vilket öde! Mina ben kan gå men fötterna fattar inte hur de ska hantera golvet…

Men jag kanske ska återgå till den 10 augusti då min värld föll samman.

Ni minns kanske att jag sedan Hinto Fluss lämnat min hjärna fått en liten egenhet som gör att varje gång jag nyser så får jag en kort sekvens från en lägenhet någonstans uppspelad för min inre syn. De ledtrådar jag sett (en mängd kammar, hårtorkar, borstar mm, långa blonda hårstrån i handfatet, m fl) har gjort att jag hoppats få se en snygg, blond tjej men oj vad jag bedrog mig!

Efter min sista nysning (jag kommer ALDRIG mer att nysa!) såg jag en snutt från badrummet i lägenheten och i badkaren låg en blond, långhårig, naken RUNAR SÖGAARD! Jag ramlade baklänges av chocken och landade rakt på mitt ägg som vid det här laget nåt den imponerande längden 142 centimeter!

Trots dessa imponerade centimeter krossades ägget och ut ramlar en blond, långhårig, naken (140 centimeter lång) RUNAR SÖGAARD!

Luften i rummet gav honom dock krafter att snabbt växa till normal längd och snart började han försöka kraxa fram några ord.

Plötsligt kommer talet till honom och han vrålar "Jej er Kurt Drövel, jej er Kurt Drövel!" medan han springer ut ur min lägenhet. Mer minns jag inte för sen blev allt svart och jag har som sagt legat i koma sedan dess.

Är det nån som vet hur det gått för Christian Olsson?

Så var min dag. Inte.

torsdag 9 augusti 2007

Del 20: Yannick Tregaro ryter till

I de stora tidningarna kan man idag läsa att Christian Olsson även hoppar av helgens SM-tävlingar och skyller återigen på en "lårskada". Ni som följt med i min inte-dagbok vet den riktiga anledningen. Jag tycker dock att tränare Yannick Tregaro är lite för oförsiktig i sitt pressmeddelande. Läs till exempel vad Svenska Dagbladet skriver.

"Nej, det finns ingen bristning och alla tester visar att han har full styrka i baklåret. Christian känner att det finns någonting där, men han är absolut inte rädd för att hoppa tresteg."

Visst är det lite Bagdad Bob över uttalandet?

Så var min dag. Inte.

Del 19: Melon von Sivers

Jag tog en längre promenad än vanligt efter frukost idag. När jag ställt in maten fortsatte jag ut genom dörren. Det brukar jag aldrig göra.

På stan mötte jag ett bekant ansikte.
"Ursäkta, är inte du Malou von Sivers?" frågade jag.
"Jag heter faktiskt Melon! Jag är så trött på alla som inte kan stava eller uttala mitt namn rätt!" svarade hon och fortsatte:
"Vi har faktiskt bildat en förening; VMF, Vi Med Fruktnamn. Det är bland annat jag, Mango Härenstam och förre SSU-ordföranden Ananas Sjödin som är medlemmar."
"Men gör det så mycket att folk inte vet vad ni heter?" undrade jag.
"Nu svor du i min kyrka!! Du ska passa dig jävligt noga! Jag känner Banarne!" fräste hon och gick med snabba steg därifrån.

På hemvägen såg jag en löpsedel med Fikon Reinfelt.

Så var min dag. Inte.

Del 18: Jävla elefanter

Ibland måste man handla. Såna dagar blir aldrig bra...

Min närmsta affär är AG:s och i och med att det också är Alhaji Gäddhängs initialer så gruvar jag mig för att gå dit. Jag vet, jag vet, det är mitt fel att han har dessa initialer eftersom det är jag som gett honom det öknamnet, men det spelar ingen roll, det känns ändå som om han kommer att kliva ur det där stora AG:s-märket ovanför ingången varje gång jag ska gå in.

En annan sak som gör att jag gruvar mig för att gå dit är alla elefanter som står utanför och tigger pengar till sina nosejob. Och jag har så fruktansvärt svårt att säga nej så jag gör alltid av med mer pengar på elefanterna än på mina varor..

Idag behövde jag köpa en bal toalettpapper och det vet ju alla hur pinsamt det är. För precis som man blir jäkligt skrivsugen när man går förbi hyllan med kollegeblock så blir man ju väldigt bajsnödig när man går förbi toalettpappershyllan. Jag går aldrig förbi toalettpappershyllan om jag inte ska köpa toalettpapper. Jag tar stora omvägar förbi toalettpappershyllan om jag inte ska köpa toalettpapper. För jag vill inte behöva fråga personalen om jag får låna personaltoaletten.

Det blev så pinsamt en gång när jag skulle köpa toalettpapper och behövde låna personaltoaletten. När jag kommer in visar det sig nämligen att det inte finns något toalettpapper så jag öppnar min bal och tar fram en egen rulle och sätter den i toalettpappershållaren.

När jag sedan kommer till kassan är alltså min toalettpappersbal öppnad och saknas en rulle. Tjejen i kassan frågar skämtsamt: "Kunde du inte hålla dig?"
"Nä" sa jag. Hennes leende försvann rätt snabbt kan jag säga..

Annars växer ägget bra. Det är ungefär 20 cm långt nu och jag kan svära på att jag hört små, pickande ljud därinne från! Jag är så spänd på vad det ska komma ut därifrån och visst är det fascinerande att ägget VÄXER!

Så var min dag. Inte.

onsdag 8 augusti 2007

Del 17: 55 år

Igår skrev jag som bekant att någon inte tyckte att jag skulle klaga över att ha haft Hinto på hjärnan sedan Aftonbladet slagit upp en nyhet om att en kvinna levt med en penna i hjärnan. Jag skrev då att Hinto är mycket större än en penna, men personen som klagade på att jag klagade tyckte att 2 dagar med Hinto inte är nånting i jämförelse med 55 år med en penna.

Okej, Alhadji Gäddhäng! Du har väl rätt i det då!

För övrigt fortsätter mitt ägg att växa och är nu över en decimeter stort!!

Så var min dag. Inte.

tisdag 7 augusti 2007

Del 16: Inte klaga?

Folk har börjat klaga på mig i någon slags bisarr "Det finns de som har det värre"-anda. Jag har beklagade mig över att ha haft Hinto Fluss på hjärnan (gudskelov är han borta nu...) och idag dök den här nyheten upp på Aftonbladet.

Men hallå? Pennan är åtta centimeter lång. Hinto är ungefär 170 cm lång! Vad är värst liksom?

Så var min dag. Inte.

måndag 6 augusti 2007

Del 15: Keso

Jag hade köpt hem keso för några dagar sedan och åt det till frukost idag. Första gången jag åt det, men det smakade bra.

Tio minuter efter det ringde telefonen. Det var min mage som inte hade nån aning om hur den skulle hantera keson och bad om att få en manual när jag åt nya saker. Hur fan hade den fått tag på mitt telefonnummer!?

För övrigt sitter harkranken i ett hörn i taket och surar. Skaffa eget toalettpapper då, insektsjävel! Fast att dra av ena benet som straff var kanske lite i grövsta laget...

Så var min dag. Inte.

Del 14: Peppar, peppar

När jag klev upp i morse märkte jag att något inte var som vanligt. I hallen kom svaret. Någon hade rullat ut en rulle toalettpapper på golvet. Jag fann genast två misstänkta. Min piraya Fishy Blubb Blubb och harkranken.

Jag började fråga ut Fishy Blubb Blubb som argt svarade: "Jag är en fisk! Jag är fast i det här jävla akvariet!"
Han har en poäng, tänkte jag och letade upp harkranken.

Han satt i ett hörn i taket i köket och såg oskyldig ut.
"Varför har du rullat ut en rulle toalettpapper i hallen?" frågade jag.
"Vad är toalettpapper?" frågade harkranken.
"Vad är hall? Vad är rulle? Du måste prata så jag begriper." fortsätte han och jag visste att jag prickat rätt.

"Jag har inget emot att du bor här men låt bli mina grejor!" skrek jag.

I samma ögonblick hörde jag min granne fula, fru Gustafsson som började vråla att det ska vara tyst på morgnarna. Herregud, klockan var halv nio och min hall var full av toalettpapper. Får man inte skrika då, när får man då skrika? Överkänsliga tantjävel...

Annars har det hänt två saker, en bra och en dålig.
Det positiva är att mitt ägg fortsätter växa och är nu dubbelt så stort som när jag hittade det. Det negativa är att jag blivit immun mot peppar...

Så blev min dag. Inte.

söndag 5 augusti 2007

Del 13: Christian Olsson ringde

Sommaren har kommit till Malmö! Vem fan bryr sig?

Christian Olsson ringde mig tidigare idag. Ni minns kanske att han var här och försökte bli kvitt sin trestegsskräck tidigare i veckan?

Han bölade igen och sa att han aldig skulle hoppa tresteg mer. Det var för farligt. Jag sa "skärp dig, din jävla mes!" och det var kanske inte riktigt rätt sak att säga i det läget.

Under samtalet kommer plötsligt Christians harkrankskompis flygande och säger att han vill prata med Christian. Han får luren och sen börjar det där jäkla mumlandet igen! Jag hör bara enstaka ord som "ställ in", "inte", "SM" och "DN-galan". Efter tio minuter lade de på luren.

Under eftermiddagen kom det ett anonymt mail. Ärenderaden innehåll bara ordet "Läs!" och i mailet fanns bara en url. http://www.svd.se/dynamiskt/sport/did_16544365.asp

Ägget jag hittade igår växer. Nu är det fyra centimeter långt.

Jag har snortat peppar som fan sen Hinto försvann. Ni minns kanske att jag sen Hinto Fluss försvann får en kort filmsnutt uppspelad för mina ögon varje gång jag nyser. Idag har jag sett lite grand från toaletten. Det ligger långa, blonda hårstrån i handfatet. Det måste vara en läcker tjej som bor i lägenheten! Jag vill se henne!

Och så har jag äntligen fått satt in ett nytt fönster. Ni minns väl att Anitra (tegel) Steen krossade min ruta för några dagar sedan?

Och så har jag bytt vatten till min piraya Fishy Blubb Blubb.

Nu är jag sugen på palsternacka!


Mmmm... Palsternacka! *dreggel*

Så blev min dag. Inte.

lördag 4 augusti 2007

Del 12: Ägget

Haha! Två underbara saker har hänt sedan sist!

Jag hittade ett ägg när jag städade! Jag har ingen aning om vad det är för ägg men det är lite brunaktigt och ungefär tre gånger en centimeter. Jag har lagt det under en lampa så att det ska hålla sig varmt. Undrar om det kommer att bli nåt.

Men bäst av allt! Killen från igår ringde på dörren igen och frågade om Hinto fick komma ut och leka och den här gången lät Hinto mig bestämma över mina egna ord så jag svarade javisst och ut for han!

Fast han har lämnat en liten egenhet efter sig som jag upptäckte i samband med att jag hittade ägget. (Jag hann aldrig börja städa innan killen ringde på dörren.)

Jag tänkte först äta upp det och letade fram salt och peppar och en kastrull för att koka det, men så råkade jag få lite peppar i näsan så att jag nös. Just som jag gjorde det flashade det till en kort filmsnutt för mina ögon. Filmen föreställde en lägenhet som verkade tom för ögonblicket. Jag hann inte se mycket mer än att jag befann mig i köket innan jag var tillbaka i min egen verklighet igen.

Efter det bestämde jag mig för att låta ägget få en ny chans och lade det under lampan och sedan började jag sniffa peppar.

Jag har än så länge upptäckt följande saker i lägenheten:

  • Den är väldigt stökig.
  • Jag har sett minst fem kammar, fyra hårborstar och åtta hårtorkar!
  • I ena fönstret fanns två krukväxter och i den ena krukan låg något som såg ut som ett mögligt krucifix.
  • På bordet stod en skål med några bananer.

Men jag har ingen aningen om vem det är som bor där eller vad allt det här betyder. Samtidigt som det är skönt att vara av med Hinto så känns det väldigt läskigt att min hjärna inte fungerar som den gjorde tidigare..

Och så har jag börjat fundera på att installera en rulltrappa i mitt trapphus.



Så blev min dag. Inte.

Del 11: Hinto Fluss och John Malkovich

Det är lördag. Jag tänkte sova länge. Det sket sig...

Strax efter åtta ringde det på dörren. Efter en stund masade jag mig ur sängen med täcket virat om mig, tittade i titthålet och öppnade dörren.

Utanför stod ett stolpskott.

Hej? sa jag. Hej.. Jag är ett stolpskott.

Ja, jag ser det, sa jag.

Vill du se min retur? frågade han.

Nej, jag tror inte det, sa jag och såg besvikelsen lysa i hans ögon.

Nähä, sa han och gick därifrån.

Varför ringer allt möjligt löst pack på just hos mig? Jag bor ändå på femte våningen...

Jaja, framåt ett ringde Glocalnet och undrade om jag ville ringa billigare. Ja, sa jag, och la på luren.

Efter det bytte jag glödlampan i badrummet. Den gick sönder för några månader sedan. Jag har blivit en jäkel på att blunda och pinka samtidigt sedan dess.

Hinto Fluss har hållit sig lugn hela dan. Sedan han fick John Malkovich på hjärnan så har han kanske insett vad det är jag går igenom.

Nu ska jag städa min navel.

Så var min dag. Inte.

fredag 3 augusti 2007

Del 10: Hinto Fluss och Penn & Teller?

Herregud!! Ser inte Hinto Fluss och hans man i badet ut precis som en äldre upplaga av Penn & Teller? Vad gjorde tiden egentligen när den var borta tidigare idag???

Penn & Teller?


Hinto Fluss och hans man?


Så blev min dag. Inte.

Del 9: I huvudet på Hinto Fluss

Hinto Fluss slutade plötsligt att spela Helmut Lotti-skivor i eftermiddags. Jag var mitt uppe i mitt parti dart men kände att jag hade problem med poängräkningen eftersom jag inte hade någon Bull´s eye utan istället två Lotti eye.

Så när Hinto slutade spelade Lotti-skivor slutade jag mitt Lottidartparti.

Tiden gick. Och kom tillbaka igen.

Någon timme senare ringde det på dörren. Jag öppnade.

"Hej, får Hinto komma ut och leka?"

Gud hade sänt en ängel från himlen. En ängel som skulle befria mig från Hinto. Ja, försökte jag säga, men Hinto styrde min mun så att jag istället sa "Nej, Hinto har fått John Malkovich på hjärnan så han måste stanna inne och tänka på honom." Fan ta Hinto Fluss!

Nu har jag inte bara honom på hjärnan utan i och med att Hinto har fått John Malkovich på hjärnan så måste det ju innebära att jag har både Hinto Fluss och John Malkovich på hjärnan och jag som hade tänkt se filmen "I huvudet på John Malkovich" ikväll men det vågar jag ju inte göra nu.

Du har förstört mitt kvällsnöje, din fan!

För övrigt har min salivkarta över Belgien skrumpnat ihop och försvunnit. Jag önskar Belgien kunde göra detsamma...



Så blev min dag. Inte.

Del 8: Andra dagen med Hinto Fluss

När jag vaknade i morse hade jag helt glömt bort Hinto Fluss. Ni minns Hinto? Österrikaren som fastnade i huvudet på mig igår?

Istället koncentrerade jag mig på den pöl av saliv jag åstadkommit under natten. Liknade inte fläcken en ganska exakt karta över Belgien?

Jag klev upp och åt lite frukost. Hade inget hemma så det fick bli strössel. Smakade bra.

Gick ner till affären och handlade lite bröd och mjölk så att jag hade något mer varierat till imorgon. Gamla, fula fru Gustafsson stack som vanligt ut sitt fula tryna genom dörrspringan. Var hon inte längre idag? Jag reflekterade aldrig över det förrän jag kommit ner ett par våningar till men visst var hon nästan en decimeter längre idag. Jag beslöt mig för att undersöka saken närmare när jag gick tillbaka och när jag passerade hennes dörr på hemvägen så märkte jag mycket riktigt att hon var längre än vanligt. Men det hade sin förklaring. Det visade sig nämligen att hon stod på MIN KUB! Jaja, det är inte mycket annat att göra än att köpa en ny...

Strax efter halv ett gjorde sig plötsligt Hinto Fluss påmind genom att börja spela Helmut Lotti-skivor på hög volym. Jag blev våldsamt irriterade och började leta upp en bild av Helmut på internet för att sätta upp på min darttavla. Då upptäcker jag något väldigt skrämmande. Helmut Lotti och Christians Olssons tränare Yannick Tregaro är förbluffande lika!

Är det en komplott mot mig efter mitt försök att bota Christian Olsson från sin trestegsskräck? Försöker Yannick Tregaro hämnas på mig genom Hinto Fluss och Helmut Lotti? Eller är alltihop bara hjärnspöken? Frågorna hopar sig.

Nu ska jag kasta pil.


  Yannick Tregaro?      Helmut Lotti?

Så blev min dag. Inte.

torsdag 2 augusti 2007

Del 7: Vem fan är Hinto Fluss?

En del människor klagar ibland på att de får låtar som fastnar i huvudet på dem. Det händer aldrig mig. Däremot händer det att människor fastnar i huvudet på mig.

Ikväll flyttade Hinto Fluss in. Han är från Österrike tror jag. Hinto bor nu bredvid mitt talcentra och det är inte så lyckat. Plötsligt kommer det meningar som "Om man skulle fluss en macka." eller "Undrar vem som hinto tegelstenen." ur min mun. Jag är en tragisk jävel.

Hinto Fluss är dock ännu mer tragisk. Han berättade att höjdpunkterna i hans liv (innan han flyttade in i mitt huvud) var när han bytte vatten till sin guldfisk.
"Men guldfiskar är väl kul?" sa jag.
"Nä, min är död." svarade Hinto.

Hintos föräldrar är homeopater, men de har valt att leva ihop ändå.

För en stund sedan ringde det på min dörr. Det var budet som kom med kartongen som Anitra lovat mig. Hon hade slagit in den i julklappspapper. (Om jag sparar det har jag papper så det räcker åt mina julklappar till år 2013.) Gulligt. Hinto tror att hon stöter på mig.

När jag öppnat min tidiga julklapp (4 månader och 22 dagar kvar!) såg jag att hon skrivit något på kartongen.

"Jag vet allt om din och Görans sms-konversation från tidigare i år! Du äcklar mig! Därför krossade jag ditt fönster!" stod det med stora bokstäver. Hon har visserligen alltid varit lite bakvänd men om jag har förstått allt rätt så:

1. Anitra upptäcker min och Görans sms-konversation och blir så arg att hon tar reda på var jag bor, åker hit, letar upp en tegelsten som hon kastar in genom mitt fönster.

2. Hon känner dock ånger innan hon kastar den och skriver en lapp med ordet "Förlåt" på som hon klistrar fast på stenen.

3. Hon ångrar sig igen och ringer mig och säger, nej, kvittrar, att jag kan få en kartong av henne.

4. Blir återigen arg på mig pga den tidigare sms-konversationen med Göran och skriver därför att jag äcklar henne på kartongen som jag fått av henne för att hon krossat mitt fönster som hon i samma ögonblick som hon krossade det också bad om ursäkt för det..

Den kvinnan är fan ta mig bakvänd. Hinto håller med.

Sökandet efter ordet med flest k går vidare. Rokokokokoskontrast leder nu. Säger Hinto.

För övrigt är det nåt skrämmande med att Hinto har samma initialer som Helge Fossmo...

Foto från Hinto Fluss och hans familjs badsemester i Frankfurt 2002.


Så blev min dag. Inte

Del 6: Anitra Steen

Några minuter efter det att jag postade min förra blogganteckning ringde min mobil. Christian, tänkte jag i ett fåfängt ögonblick, men inte. Anitra Steen presenterade sig. Åh nej, tänkte jag. Hade hon hittat min och Görans sms-konversation från tidigare i år? Men nej.

"Jag såg att du behövde en kartong. Göran var gräsänkling igår och kände sig visst lite ensam så han beställde hem smörgåstårta. Jag tänkte att du kunde få kartongen som blev över." kvittrade hon. Ni som hört Anitra kvittra vet att man inte vill höra henne göra det.

"Men mitt fönster är 2 x 1.5 meter! Jag behöver en större kartong." sa jag.
"Du känner väl Göran?" kvittrade Anitra vidare.

Så imorgon kommer ett bud med kartongen som Göran Perssons smörgåstårta kom med.

Annars har jag mest funderat över vilket ord som innehåller mest k. Rokokokokosboll leder hittills.



Så var min dag. Inte.

Del 5: Paris Hiltons hundväska

Dörrklockan ringde strax efter nio medan jag fortfarande sov. Efter de senaste dagarnas händelser kring Christian Olsson så trodde jag naturligtvis att det var han. Jag blir både glad och besviken när jag ser att det inte är han.

Utanför står Paris Hilton och gråter.
"Jag har tappat bort min hund!" snörvlar hon.
"Var såg du honom senast?" frågar jag.
"En trappa ner." svarar hon.
"Konstigt." säger jag.
"Vänta ska jag bara ta på mig lite så går vi och letar efter honom." fortsätter jag och skyndar mig att få på mig ett par byxor och en skjorta, trampar i mina mjukistofflor föreställande två kattungar och går ut i trapphuset. Paris fnissar lite grand mellan tårarna när hon ser mina mjukistofflor men det bjuder jag på. För övrigt kändes det bättre när hon slutade gråta.

Vi gick ner till fjärde våningen (jag bor som ni vet överst i ett femvåningshus) och tittade. Ingen hund. Gamla fru Gustafsson öppnade som vanligt dörren några centimeter för att se vem som gick förbi utanför hennes dörr.

Plötsligt slår det mig! Har du tittat i handväskan, frågar jag? Paris fumlar med blixtlåset och får snart upp både blixtlås och hund. Överlycklig kastar hon sig om halsen och pussar och kramar mig och säger att hon tänker ge mig ett hotell som tack för hjälpen.

Jag vill inte ha något hotell så jag mumlar något om att jag är allergisk mot hotellrum. Jag tror hon gick på det.

På eftermiddagen krossade någon (var det du, Christian?) mitt fönster med en tegelsten. "Förlåt" stod det på en lapp som var fasttejpad på den. Imponerande att träffa min ruta på femte våningen.

Någon som har en bit kartong till övers?

Bevismaterial A


Så var min dag. Inte

Del 4: Christian Olsson har lämnat mig

Christian Olsson har lämnat mig för den här gången. Och jag tror att han är botad!

Ni minns säkert hur Christian Olsson drabbades av trestegsskräck och ringde mig för att få behandling. Sedan dess har vi gjort några tafatta försök att titta på sand, känna doften av spikskosvett och lyssna till hur ett par shorts faller i golvet från rummet bredvid. Det känns som vi stått kvar på ruta ett.

Igår kväll gav vi upp tidigt och klockan var väl inte mer än åtta när Christian stängde dörren till sitt rum. Det tog dock inte många minuter förrän jag hörde ett svagt mumlande därinne ifrån. Jag vill inte spionera men efter att ha hört mumlandet i trekvart drygt så gläntade jag lite på dörren.

Där fick jag se Christian sitta i ett djupt samtal med en harkrank som hade irrat sig in på hans rum. De satt och diskuterade trestegets innersta väsen och jag kände att mitt jobb var gjort.

Idag när jag vaknade och knackade på Christians dörr var det ingen som öppnade. Återigen gläntar jag på hans dörr men finner att rummet är tomt. Jag kände både lättnad och oro i kroppen. Lättnad över att slippa honom men oro för vad han kommer att ta sig till. På tisdag är det DN-gala och jag vet inte om världen är reda för den nya Christian Olsson. Men framför allt vet jag inte om den nya Christian Olsson är redo för världen...


          Harkrank?               Christian Olsson?


Idag har förresten både Jenny Kallur och Alhaji Jeng (eller Alhaji Gäddhäng som Christian kallar honom) ringt mig och hånskrattat åt Christians åkomma. De borde skämmas! Och sluta läsa min blogg!

Så var min dag. Inte.

onsdag 1 augusti 2007

Del 3: Christian Olsson är en lipsill

Som jag skrev här så försöker jag bota Christian Olsson som drabbats av trestegsskräck.

Ikväll fick han syn på mitt akvarium och började storböla. Bara för att jag har sand i det...

Så nu får jag inte tyst på honom och hans jävla lipande. Fan, vilken lipsill han är...

Så var min dag. Inte.