söndag 18 maj 2008

Del 87: Uttråkad

Idag hade jag så tråkigt att jag möblerade om bland porslinet i köket bara för att ha något att göra. Nu hittar jag ingenting...

Jag äter ute idag.

Så var min dag. Inte.

onsdag 7 maj 2008

Del 86: Oddset

Fick just reda på oddset. 316 gånger pengarna. Varför satte jag inte hundra spänn?

Så var min dag. Inte.

Del 85: Typiskt...

Jag såg nyss ett fantastiskt program på min nya TV-kanal SVT2. Filmkrönikan hette det. Gissa om jag blev besviken när jag upptäckte att det var sista gången det sändes... Ett program fick jag se. Ett enda! Det hade premiär för mer än 50 år sedan och jag lyckades börja titta på kanalen först lagom till sista avsnittet skulle sändas.

Vad är oddsen?

Så var min dag. Inte.

tisdag 6 maj 2008

Dell 84: Charlotte Delli



Hihi, jag har hittat en bild på Charlotte Delli!

Så var min dag. Inte.

Del 83: 54 steg

Min nya hobby ger inte så mycket eftersom det inte bor så mycket folk på min gata. Hittills idag har jag sett en gammal gubbe komma gående runt knuten, skriva upp numret på bilen som stod parkerad framför huset, och sedan gå tillbaka igen. 54 steg. 54! Det är ungefär så många slag jag brukar ha på golfbanan. Per hål...

Så var min dag. Inte.

måndag 5 maj 2008

Del 82: Min kompis Börsen

Min kompis Börsen ringde och beklagade det som hänt tidigare idag.

Jag tackade så mycket och frågade hur det var med honom nuförtiden då det var längesedan jag pratade med honom.

"Upp och ner" svarade han.

Jag tycker lite synd om honom. Han kan aldrig bada som mina inneboende. Risken är att han sjunker..

Så var min dag. Inte.

Del 81: Ny hobby

När jag inte har något bättre för mig brukar jag läsa bloggen Stationsvakt. Efter mitt maraton-TV-tittande kände jag att jag försummat den bloggen alldeles för länge.

Så först idag upptäckte jag att han skrivit om stegräkning. Fantastiskt! Vilken uppfinning!

Nu tänker jag sätta mig i fönstret och räkna steg på förbipasserande!

Så var min dag. Inte.

Del 80: Ständigt dessa systrar Gustafsson!

Det hände igår.

Jag satt, precis som de senaste 58 timmarna, framför SVT2. Tittade på mitt nya favoritprogram Sverige! Ett fantastiskt program! Igår handlade det bland annat om att friggeboden numera får vara 15 kvadratmeter stor mot tidigare 10. Började fundera på att bygga ut den jag har i köket.

Samtidigt slentrainbadade mina inneboende. Fishy Blubb Blubb v4.0 låg i bollhavet och bet på en blå boll, Henry Ford tog ett fotbad i fingerborgen han köpt på Tradera och Benke badade i sitt makaron-badkar.

Då ringde det på dörren. Utanför stod Musse Pigg.

Jag blev naturligtvis förvånad över att se honom utanför min dörr så jag bjöd in honom för att slippa göra det. Efter mycket om och men lyckades han sätta sig i soffan. Musse Pigg var nämligen ungefär 2.50 lång. Det tror man inte när man ser honom på TV!

Plötsligt upptäcker jag att det är något väldigt bekant med honom. Då brister han! Både itu och ut i skratt! Det är inte Musse Pigg. Det är mina grannar, systrarna Gustafsson som lurat mig IGEN!

Samtidigt som de springer ut ur lägenheten ramlar Musses öron av. Det är inga öron. Det är mina stolar som blev stulna i förra veckan. Benen är avsågade, annars är de intakta.

Springer efter kärringjävlarna för att.. Ja, om inte slå dem så i alla fall säga till dem, riktigt ordentligt! Men de vänder sig om och börjar kasta bollhavsbollar på mig så jag tvingas vända om.

Men aldrig att jag tänker tacka dem för SVT2. Där har jag ångrat mig.

Fishy Blubb Blubb v4.0 är däremot glad nu när bollhavet är komplett igen. De stal ju som bekant även 13 bollhavsbollar...

Så var min dag. Inte.

lördag 3 maj 2008

Del 79: Henry Ford fyndar!



Henry Ford har köpt en fingerborg på Tradera!

Det är sista gången jag lånar ut min dator utan att fråga vad han ska ha den till...
Och gissa om jag kommer att gömma dosan till min internetbank noggrannare i fortsättningen...