måndag 5 maj 2008

Del 80: Ständigt dessa systrar Gustafsson!

Det hände igår.

Jag satt, precis som de senaste 58 timmarna, framför SVT2. Tittade på mitt nya favoritprogram Sverige! Ett fantastiskt program! Igår handlade det bland annat om att friggeboden numera får vara 15 kvadratmeter stor mot tidigare 10. Började fundera på att bygga ut den jag har i köket.

Samtidigt slentrainbadade mina inneboende. Fishy Blubb Blubb v4.0 låg i bollhavet och bet på en blå boll, Henry Ford tog ett fotbad i fingerborgen han köpt på Tradera och Benke badade i sitt makaron-badkar.

Då ringde det på dörren. Utanför stod Musse Pigg.

Jag blev naturligtvis förvånad över att se honom utanför min dörr så jag bjöd in honom för att slippa göra det. Efter mycket om och men lyckades han sätta sig i soffan. Musse Pigg var nämligen ungefär 2.50 lång. Det tror man inte när man ser honom på TV!

Plötsligt upptäcker jag att det är något väldigt bekant med honom. Då brister han! Både itu och ut i skratt! Det är inte Musse Pigg. Det är mina grannar, systrarna Gustafsson som lurat mig IGEN!

Samtidigt som de springer ut ur lägenheten ramlar Musses öron av. Det är inga öron. Det är mina stolar som blev stulna i förra veckan. Benen är avsågade, annars är de intakta.

Springer efter kärringjävlarna för att.. Ja, om inte slå dem så i alla fall säga till dem, riktigt ordentligt! Men de vänder sig om och börjar kasta bollhavsbollar på mig så jag tvingas vända om.

Men aldrig att jag tänker tacka dem för SVT2. Där har jag ångrat mig.

Fishy Blubb Blubb v4.0 är däremot glad nu när bollhavet är komplett igen. De stal ju som bekant även 13 bollhavsbollar...

Så var min dag. Inte.

Inga kommentarer: